Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dijous  31.05.2012  09:10

La prima de risc continua prop dels 540 punts

La vice-presidenta del govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaría, viatja a Washington per reunir-se amb la directora de l'FMI, Christine Lagarde, i amb el secretari del Tresor dels Estats Units, Timothy F. Geithner

Men?ame
 

La prima de risc ha continuat a nivells màxims en l'obertura dels mercats. Si ahir va atènyer els 540 punts bàsics, la xifra més alta des de l'euro, avui s'hi manté a prop, i l'interès del bo espanyol és del 6,67%. Potseriorment s'ha rebaixat una mica, fins els 530 punts. El probable rebuig del Banc Central Europeu al pla de nacionalització de Bankia, entre més circumstàncies, va castigar ahir la prima de risc i la borsa espanyoles: l'Ibex 35 va caure per sota dels 6.100 punts, un llindar que ha tornat a recuperar avui al matí.

Per mirar de calmar els mercats internacionals, avui la vice-presidenta del govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaría, viatja a Washington per reunir-se amb la directora del Fons Monetari Internacional (FMI), Christine Lagarde, i amb el secretari del Tresor dels Estats Units, Timothy F. Geithner.

La portaveu del govern els explicarà directament les reformes que ha posat en marxa l'executiu de Mariano Rajoy en aquests cinc mesos, com la reforma laboral, la reforma del sistema financer i la llei d'estabilitat pressupostària.