Eivissa se suma a les protestes contra Bauzá

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
26.05.2012 - 13:27

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El president del govern de les Illes, José Ramón Bauzá, continua rebent escridassades a cada visita que fa a les poblacions de les Illes. Des de fa dies, molts ciutadans el reben amb pancartes i crits per denunciar la política d’agressió al català i de retallades que porta a terme. Així, hi ha hagut protestes aquestes últimes setmanes a la Pobla, Inca, Manacor, Pollença i Santa Margalida, que el govern va menystenir dimecres per boca del conseller de Turisme, Carlos Delgado. Tot i això, dijous n’hi va haver a Artà i Capdepera, i avui han saltat a Eivissa, on Bauzá ha estat rebut amb un repic d’atuells.

Mig centenar de persones, vigilades per un bon nombre de policia i un helicòpter, l’esperaven amb cassoles i atuells a primera hora del matí davant la seu del PP a Eivissa, a l’avinguda Bartomeu Rosselló, per protestar contra la política educativa del govern. Bauzá ha dit posteriorment, respecte a les protestes ciutadanes, que simplement aplica el programa electoral. La policia ha escorcollat motxilles i ha apuntat les dades d’alguns manifestants.

Bauzá es reunirà tot el cap de setmana amb les juntes locals d’Eivissa i Formentera, en ocasió del congrés del PP balear de l’1 de juny.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any