Els regidors de la CUP no pagaran cap multa pel #novullpagar

  • Jordi Navarro, regidor de Girona, ha rebut el requeriment del Servei Català de Trànsit

VilaWeb
Redacció
22.05.2012 - 16:23

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La CUP ha anunciat avui que cap dels seus regidors no pagaran les multes que els arribin per haver-se negat a pagar als peatges. Segons que explica en un comunicat, el regidor gironí Jordi Navarro ha estat un dels primers càrrecs electes a rebre el requeriment de dades del Servei Català de Trànsit (STC), que l’informa que ha començat un expedient sancionador per no pagar al peatge de Girona Sud de l’AP7 el 20 d’abril, en suport al moviment #novullpagar.

Navarro no té cap intenció de pagar la multa de trànsit, i la CUP explica que fa extensiva la voluntat de Navarro ‘a tots els seus càrrecs electes i la resta de militància’ que rebin multes pel mateix concepte. ‘L’acció de #novullpagar la vam començar quan ens vam negar a pagar un peatge, i l’hem de continuarara negant-nos a pagar les multes’, diuen fonts de l’organització política, que també anuncia el seu suport a la nova convocatòria de #novullpagar prevista per al 17 de juny.

Xavier Angelergues, portaveu de la CUP, exigeix al govern espanyol i català que ‘moguin fitxa davant la pressió popular contra l’actual sistema de peatges’ i ha retret a Abertis que s’enriqueixi a costa de buidar les butxaques de les classes populars catalanes’ per unes vies ‘que fa anys que s’han amortitzat’.

Informació relacionada:

Les concessionàries presenten 24.000 denúncies pel #novullpagar

El diumenge 17 de juny, tercer #novullpagar col·lectiu

El #novullpagar suma més milers d’insubmisos als peatges

Tots els vídeos del segon #novullpagar multitudinari

Guia legal per no pagar peatges

ERC, SI, CUP i RCat acorden la defensa jurídica conjunta del #novullpagar

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any