Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dimarts  22.05.2012  06:00

Brussel·les exigeix a Rajoy que concentri les inversions als corredors mediterrani i atlàntic

El comissari de Transports europeu va abonar ahir a una intervenció de Ramon Tremosa a l'eurocambra

Men?ame
 

El comissari de Transports europeu, Siim Kallas, ha demanat al govern de Mariano Rajoy que, tenint en compte la situació de les finances públiques, concentri les inversions en infrastructures als corredors ferroviaris mediterrani i atlàntic per a connectar la península amb la resta d'Europa. Kallas ha abonat, d'aquesta manera, una intervenció parlamentària de l'eurodiputat de CiU, Ramon Tremosa, que criticava que el pressupost espanyol inclogués una inversió de 1.217 milions d'euros en el tren de gran velocitat a Galícia i cap partida notable en el corredor mediterrani.

'Espanya ha de concentrar la inversió en infrastructures a projectes que aportin un valor afegit considerable; ha d'acabar els corredors fonamentals perquè enllacin eficaçment amb el mercat interior. I això s'aconseguirà connectant la xarxa de ferrocarril estatal al conjunt de la xarxa transeuropea de transport amb els corredors mediterrani i atlàntic', va dir el comissari de Transport.