Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Diumenge  20.05.2012  08:38

Autor/s: Redacció VilaWeb Mollerussa/Fotos: Carme Arenas

Presenten el llibre sobre l'església de Linyola

Obra d'E.Mestre, M. Garganté i J.Yeguas

Men?ame
 

L'església de Linyola fou doble protagonista com escenari i tema de la presentació del llibre “L'Església de Linyola”, obra d'Esteve Mestre, Maria Garganté i Joan Yeguas i editat per l'Ajuntament de Linyola, amb la col·laboració de la Diputació de Lleida i la parròquia de Linyola.

El llibre porta un pròleg d'Albert Velasco i portada de Joan Gesé.

El volum està dividit en tres parts. En la primera Esteve Mestre parla de la història del Temple de Linyola (1586-2012). Per la seva part Maria Garganté ho fa de l'església de Linyola i el gòtic del seu temps. Tanca el llibre Joan Yeguas tot exposant l'escultura, orfebreria i vidre a l'església de Linyola.

Un dels autors, Esteve Mestre, s'ha mostrat molt satisfet per la resposta a la presentació, hi van assistir unes 150 persones, i al llibre “vam signar més de 150 llibres”.

Presentació

A més dels autors, també van parlar el regidor Pol Galitó, l'alcalde Manel Mas, mossèn Pere Canyada i va tancar l'acte l' escriptora i diputada Marta Alòs.

També hi va haver una actuació coral de l'Escola de Música de Linyola.

Us recordem que podeu comentar aquesta notícia o qualsevol tema relacionat amb el municipi al Fòrum de Linyola.