Bauzá rep tres fortes escridassades per la seva actitud contra la llengua en una setmana

  • Ahir a sa Pobla, centenars de concentrats van rebre empentes i cops de la guàrdia civil · També hi ha hagut protestes a Inca i Manacor

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
19.05.2012 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El president del govern de les Illes, José Ramón Bauzá, va tornar a ser escridassat ahir per tercer cop en una setmana quan va assistir a un sopar de l’agrupació local del PP de Sa Pobla. Alguns centenars de manifestants es van concentrar al carrer del restaurant on es feia el sopar per protestar contra l’actitud del president contra la llengua catalana. Van rebre Bauzá amb una forta cridòria. A diferència de dijous a Inca, ahir no es va llançar cap ou a la comitiva del president, però la guàrdia civil va empentar i colpejar reiteradament els concentrats per obrir pas.

A través del twitter els militants del PP balear han començat una forta campanya contra els manifestants, acusant-los d’estar organitzats per a fer mal al president. El fet és que des de que Bauzá ha aplicat les mesures contra el català la polèmica el persegueix a cada poble que visita. Fins i tot líders locals del PP li han criticat les mesures que ha pres.

Bauzá ja va ser fortament escridassat a Sa Pobla per Sant Antoni, com es pot veure en aquest vídeo.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any