Le Monde es fa ressò del #novullpagar

  • El prestigiós diari francès destaca l'èxit que ha tingut la campanya a la xarxa i parla de conductors 'desacomplexats'

VilaWeb
Redacció
18.05.2012 - 12:36

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El diari de referència francès Le Monde es fa avui ressò de la campanya #novullpagar. En un article titulat ‘La Catalogne en rogne contre les péages‘ (‘Catalunya es queixa dels peatges’), el rotatiu parisenc explica les accions d’insubmissió als peatges que han tingut lloc aquestes darreres setmanes al país i recull el malestar dels catalans per aquest greuge històric.

Le Monde explica com el vídeo de Josep Casadellà, instigador del #novullpagar, ha desfermat a la xarxa una campanya de protesta contra els peatges i destaca que el vídeo ha estat vist més de dues-centes mil vegades.

El diari també informa que el primer de maig, 2.500 conductors ‘enfadats’ van envair una dotzena de peatges catalans i que malgrat que el govern català ha amenaçat els insubmisos amb multes de cent euros, ‘els conductors, desacomplexats, han decidit participar el 20 de maig en una nova rebel·lió a l’autopista’.


Informació relacionada:

Josep Casadellà: ‘Va ser un cop de rauxa però ha estat satisfactori’

Abertis estableix un dispositiu especial arran de la convocatòria antipeatges de diumenge

Prou peatges ofereix un formulari per recórrer l’expedient de sanció contra #novullpagar

Com es poden recórrer les multes pel #novullpagar?



Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any