Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Divendres  18.05.2012  12:50

Abertis estableix un dispositiu especial arran de la convocatòria antipeatges de diumenge

Diumenge hi ha convocat un segon #novullpagar col·lectiu a les autopistes del país

Men?ame
 

La concessionària Abertis ha previst per diumenge 'les mesures necessàries al seu abast per garantir la seguretat viària i minimitzar els efectes sobre la fluïdesa dels desplaçaments a la seva xarxa d’autopistes a Catalunya', arran de la segona convocatòria pública de #novullpagar. En un comunicat, la concessionària recomana als usuaris de les seves vies de consular el dia 20 la web Autopistas.com i els serveis d'informació habituals, per saber l'estat del trànsit a cada moment. També aporta informació per als mitjans de comunicació que vulguin cobrir la protesta.

Abertis anuncia que té previst emetre un comunicat de premsa diumenge a dos quarts de nou del vespre amb la informació relativa a les incidències que es puguin produir durant el dia i les dades d’impagament registrades durant tota la jornada. Cal recordar que en la primera jornada de #novullpagar en massa, l'1 de maig passat, segons la companyia uns 2.500 conductors es van negar a pagar als seus peatges entre les 6.00 i les 14.00, un 1,5% del total de transaccions que es van fer.

Informació relacionada:

Le Monde es fa ressò del #novullpagar

Prou peatges ofereix un formulari per recórrer l'expedient de sanció contra #novullpagar

Com es poden recórrer les multes pel #novullpagar?