L’iniciador del #novullpagar acaba a Barcelona la marxa a peu contra les multes

  • Josep Casadellà ha arribat al parlament avui al vespre · Uns altres insubmisos s'han afegit a la marxa

VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
Redacció
17.05.2012 - 18:18

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

L’iniciador del #novullpagar, Josep Casadellà, ha arribat cap a les vuit del vespre (seguiment al minut) al Parlament de Catalunya, a Barcelona, després de dos dies de marxa a peu des d’Anglès (Selva), per protestar contra la determinació del govern català de multar els conductors que s’han negat a pagar peatges. La decisió, la va prendre després de saber que ja havien començat a arribar notificacions de denúncia als conductors. ‘D’Anglès aniré a Santa Coloma, després a Sils i agafaré la N-II cap a Barcelona’, va explicar Casadellà a VilaWeb.

Al parlament ha estat rebut per un grup d’insubmisos dels peatges, alguns dels quals l’han acompanyat en l’últim tram des de la plaça de les Glòries. A migdia, per exemple, se li havia sumat a l’altura de Montgat, entre més persones, el diputat de Solidaritat Toni Strubell, que també l’ha acompanyat al parlament. Després de descansar una mica davant del parlament, Casadellà i Strubell se n’han anat cap a la presentació de la llei de supressió dels peatges a les autopistes amortitzades, a l’aula magna de la Facultat d’Economia i Empresa de la UB.

Casadellà va començar la marxa amb aquest propòsit: ‘Vull arribar davant de la Generalitat i d’Abertis per tornar-los la denúncia d’en Jordi Chueca’, que fou qui primer va publicar a Twitter la foto de la notificació que li va arribar.

Casadellà va sortir sense diners, només amb un document d’identitat català i el mòbil. ‘Dormiré al poble que m’aculli. Allà on hi hagi un lloc on em pugui estirar, hi dormiré’, va anunciar Casadellà, que acabava dient: ‘Ja veurem si s’hi apunta més gent, i estic disposat a plantar-me davant la Generalitat.’ Finalment, serà rebut al parlament.

Informació relacionada:

Els conductors del #novullpagar ja reben les notificacions de denúncia

Com es poden recórrer les multes pel #novullpagar?

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any