Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Divendres  18.05.2012  06:00

Jocs de tota mena, a la fira 'JugarxJugar'

És un àmbit de la Fira de l'Ascensió de Granollers

Men?ame
 

Jugar per divertir-se, per aprendre, per relacionar-se, per competir, per seduir, per col·laborar... 'JugarxJugar', el joc en totes les dimensions ocuparà aquest cap de setmana una part de la Fira de l'Ascensió.

'JugarxJugar' és un espai amb jocs per a tothom, amb una ludoteca d'uns cinc-cents metres quadrats, a més de racons per als campionats, parades d'editorials i botigues i un centre de presentacions. Entre les moltes activitats programades, hi ha tallers d'origami (papiroflèxia japonesa), de lego i d'aualé, el torneig 'Circus Maximus 3D' (dissabte al matí) i el vuitè campionat de 'Carcassona' (també dissabte al matí).

Entre els autors que passaran per la fira hi ha Brett Gilbert, que presentarà l'edició comercial de 'Divinare', el joc que va guanyar l'any passat el concurs Ciutat de Granollers de creació de jocs, i Josep Maria Allué, que hi presentarà el seu últim joc, Jinx.

La fira va inaugurar-se ahir i es clausurarà diumenge.