Jocs Populi: Buzz it!

  • L'Oriol Comas ens presenta un joc per als qui xalen rient

VilaWeb
Redacció
18.05.2012 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

‘Illuminati’ és un joc pensat per als qui senten debilitat per a la sàtira corrosiva i les situacions de caos. Els Illuminati, o il·luminats de Baviera, era un grup de conspiradors del segle XVIII que volia conquerir el món. El joc n’agafa el nom i també l’objectiu: els jugadors, per mitjà de cartes que representen tot de grups de poder que hi ha al món (classificats al seu torn en progressistes, conservadors, governamentals, comunistes, convencionals, pacifistes, violents, criminals…) han de conspirar i acabar dominant el món.

‘Buzz it!’ és un joc per als qui riuen a cor què vols. Hi ha una pila de cartes i una sirena. Les cartes s’agafen segons el nombre de participants. Cada carta té dues endevinalles. Un jugador n’ha de llegir una i la resta ha de començar a dir respostes. Si un jugadaor s’equivoca, li passen la sirena i les cartes i té el torn.

Buzz it! és un joc de Reiner Knizia, ideat el 2010 per a un grup de dos jugadors a deu, de set anys en endavant. Una partida pot durar uns vint minuts. El joc, editat per Asmodée, es ven per un preu aproximat de vint euros.

És el nou capítol de Jocs Populi, presentat per l’Oriol Comas.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any