Notícies

Dimecres  16.05.2012  16:19

Membres de 'No vull pagar' i treballadors de peatges demanen 'respecte mutu'

Men?ame
 

Membres de la campanya No vull pagar i representants del comitè d'empresa dels treballadors d'autopistes han comparegut avui conjuntament per insistir en el respecte mutu entre treballadors i usuaris. En una compareixença, acompanyats del representant de la sectorial del moviment obrer de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC), Diego Arcos, han volgut insistir que la protesta contra els peatges 'en cap cas va contra els treballadors' i que alguns conflictes que hi ha hagut fins ara 'desvien l'atenció dels responsables de la situació injusta'.

Aida Àngel, membre de la campanya 'No vull pagar', ha dit que el conflicte no era 'de treballadors' sinó 'de 'país', d'unes 'infrastructures que han estat amortitzades desenes de vegades'. Per la seva banda, un altre membre de la campanya, Guillem Carbó, ha ressaltat que el respecte i l'educació havien 'de ser mutus'.

En un manifest conjunt, proposen una comissió unitària 'entre sindicats, associacions d'usuaris i de consumidors, la campanya No vull pagar i la sectorial de l'ANC per elaborar propostes consensuades per a construir un nou model d'infrastructures basat en l'eficiència, l'equitat i que, d'acord amb les directives i recomanacions europees, contribueixi a evitar el tracte discriminatori de finançament de les infrastructures de Catalunya'.


Informació relacionada:

Prou peatges ofereix un formulari per recórrer l'expedient de sanció contra #novullpagar

Com es poden recórrer les multes pel #novullpagar?