Televisions de tot Europa estudien el model de VilaWeb TV

  • Vicent Partal participa en el congrés Circom de Malmö per explicar com els diaris esdevenen competidors de la televisió

VilaWeb
Redacció
16.05.2012 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El director de VilaWeb, Vicent Partal, parlarà dijous al 30è congrés anual de Circom Regional, que agrupa les cadenes de televisió locals i regionals de tot Europa. Organitzat enguany per la televisió nacional sueca a Malmö, el congrés té el propòsit de parlar del futur immediat de la televisió i del servei públic. Partal hi farà una conferència sobre ‘Els nous competidors: com els diaris esdevenen televisions’.

VilaWeb TV es va estrenar l’any 2006 i des d’aleshores és una part fonamental del diari. Ha publicat més de 2.500 vídeos de tota mena, des d’informacions del diari a programes com ‘Implicats‘, Jocs Populi, Escriptors.TV o ‘Veriueu-ho‘.

VilaWeb TV té presència pròpia al podcast, és un dels canals amb més seguidors de l’iTunes espanyol, i té un canal propi a YouTube, des d’on ha fet transmissions en directe. D’ací a pocs dies presentarà una nova aplicació per a iPad perquè la programació pròpia es pugui veure des dels televisors equipats amb AirPlay.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any