Els manifestants prenen la plaça de l’ajuntament de València i aturen la mascletada

  • La Junta Central Fallera l'acaba suspenent

VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
Redacció
12.05.2012 - 20:43

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Un cop acabada la manifestació de commemoració del primer aniversari del 15-M a Vaència, els participants s’han anat aplegant a la plaça de l’Ajuntament, tancada i plena de material pirotècnic per la mascletada prevista per aquesta nit. Alguns manifestants han tombat les tanques i han entrat a la plaça. Hi ha una certa tensió, amb la policia expectant. Uns quants furgons antiavalots han anat arribat a la plaça de l’ajuntament.

Amb els antiavalots pendents, s’han anat instal·lant les primeres tendes de l’acampada a la plaça de l’ajuntament. Finalment, la Junta Central Fallera ha anunicat que es suspenia la celebració de la mascletada per l’ocupació de la plaça.

La mascletada organitzada per avui per part de l’ajuntament en ocasió de la festa de la Mare de Déu dels Desamparats ha estat criticada pels partits de l’oposició i per les entitats impulsores del moviment del 15-M a la ciutat perquè consideren que ha estat un intent de la batllessa, Rita Barberà, de boicotar la commemoració del primer aniversari del 15-M. De fet, la plaça de l’Ajuntament va ser el lloc on es va instal·lar l’acampada dels ‘indignats’.

Crònica i fotos de les manifestacions d’avui: El 15-M torna al carrer

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any