Miquel del Roig: humor, festa i país

  • El cantautor presenta a VilaWeb el nou disc, 'Les millors cançons de Miquel del Roig'

VilaWeb
Redacció
09.05.2012 - 17:02

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

‘Els meus concerts són humor, festa i país. La gent xala i jo també xalo’, diu el cantautor Miquel del Roig, que ha presentat a l’Espai VilaWeb un disc on recull les seves millors cançons (vídeo). L’àlbum ha estat enregistrat amb els músics de Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries i el presentarà aquest dijous al vespre al C.A.T. de Gràcia.

El cantautor de l’Ametlla de Mar ha recorregut tot el país i ha trepitjat la majoria de festes majors i revetlles populars. Aquest antic mestre d’escola, ara jubilat, ha interpretat cançons populars i ha versionat un bon feix de cançons conegudes a les quals els hi ha posat lletres que parlen de balances fiscals, de Líbia o de la selecció catalana. També ha compost les seves pròpies cançons. Tot aquest bagatge s’aplega al nou disc.

L’àlbum recull peces que Del Roig ja ha popularitzat, com ‘La farola, la farola’, altres que encara no havien estat enregistrades, com ‘Anem a Palamós’ o ‘Sempre ens quedarà l’Empordà’, i algunes que estrena en aquest disc, en el qual hi col·laboren els Quicos i Francesc Ribera, Titot.

El músic actuarà aquest dijous al CAT de Barcelona, i hi podeu anar de franc participant en el sorteig d’entrades dobles de VilaWeb. Només cal que envieu un correu a publicitat@vilaweb.cat abans de dijous.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any