El Temps desapareix dels quioscs

  • Es distribuirà temporalment només a subscriptors · El setmanari s'obrirà a nous accionistes

VilaWeb
Redacció
09.05.2012 - 12:05

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El setmanari El Temps deixarà d’arribar al quiosc, després de vint-i-vuit anys i 1.456 números. Així ho ha anunciat el seu editor, Eliseu Climent, en una carta publicada en el darrer número i que titula ‘El Temps, segona època’. Climent explica que ara hi ha ‘tot un seguit de condicionants nous que tenen a veure amb la crisi en general i amb el model de negoci periodístic en particular’ que el porten a començar una nova etapa, en què hi haurà un procés d’obertura accionarial a Edicions del País Valencià que culmini en una nova estructura de la propietat.

Eliseu Climent ha explicat a VilaWeb que El Temps ha d’iniciar una segona etapa renovada periodísticament i que li suposi més estabilitat. Per això proposa de fer l’ampliació de capital. Climent nomenarà un director general l’1 de juny, que serà l’encarregat de cercar aquest nou accionariat. Mentrestant, el setmanari deixarà de trobar-se al quiosc i només arribarà als subscriptors (gairebé quatre mil), ja sigui en paper o en versió digital. Diu que la mesura és temporal.

Climent no ha retallat la plantilla ni ha reduït el sou dels treballadors. Tot i així, fa un any que no paga els articles dels col·laboradors. ‘És per això, diu Climent, que cerquem una solució i també volem adequar-nos als nous temps.’

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any