Toni Albà: ‘President, passi el que passi no pagaré cap multa’

  • L'actor torna el teletac a la Caixa i s'adreça en un vídeo a Artur Mas, demanant-li que faci costat als insubmisos als peatges

VilaWeb
Redacció
04.05.2012 - 17:29

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

L’actor Toni Albà és una de les cares conegudes que ha donat més suport i impuls a la campanya d’insubmissió als peatges. Avui, s’ha filmat a si mateix en un vídeo en què s’adreça a president de la Generalitat, Artur Mas; li diu que torna el teletac a la Caixa i que no pensa pagar mai més cap peatge, ni les multes que li arribin, assumint el risc que això suposa. I demana a Mas que faci costat al conductors que es neguen a pagar els peatges: ‘President, feu costat al poble i Catalunya us farà costat’.

Aquest és el text de la seva declaració: ‘Molt Honorable president Mas, el meu nom és Toni Albà, sóc ciutadà de Catalunya i avui em disposo a retornar els teletacs meu i de la meva empresa a la Caixa. Sé que el conseller Puig ha amenaçat de multar aquells que no paguin els peatges, i n’assumeixo les conseqüències, evidentment, que puguin recaure sobre mi. Però passi el que passi també li he de dir que no pagaré la multa, passi el que passi no vull tornar a pagar cap més peatge. Això no és gratuït, això  és perquè aquests peatges ja estan pagats des de fa molt de temps. I ja hem pagat prou. Molt honorable president Mas, sé que puc ser embargat. Em fa por, és clar que em fa por, però també sé que som moltíssims els ciutadans de Catalunya que no ens tornarem a deixar trepitjar mai més. President, feu costat al poble i Catalunya us farà costat’.

Més informació:

El parlament demanarà a Madrid un fons de rescat de peatges

Guia actualitzada de la insubmissió dels peatges #novullpagar

Com es pot fer un #novullpagar en un peatge automàtic

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any