Miquel del Roig presenta el nou disc a l’Espai VilaWeb

  • El cantautor actuarà dimarts vinent al vespre en un concert obert al públic

VilaWeb
Redacció
04.05.2012 - 13:01

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El cantautor de l’Ametlla de Mar Miquel del Roig trenca un silenci discogràfic de vint anys amb un àlbum que repassa tota la seva trajectòria, ‘Les millors cançons de Miquel del Roig’. El músic serà dimarts vinent, dia 8, a l’Espai VilaWeb, per presentar el nou disc en una petita actuació de mitja hora que començarà a les set del vespre. Tot seguit, els qui ho vulguin podran conversar amb ell, que també signarà discs a qui ho demani.

Miquel del Roig ha recorregut tot el país i ha trepitjat la majoria de festes majors i revetlles populars. Aquest antic mestre d’escola, ara jubilat, ha interpretat cançons populars i ha versionat un bon feix de cançons conegudes a les quals els hi ha posat lletres que parlen de balances fiscals, de Líbia o de la selecció catalana. També ha compost les seves pròpies cançons. Tot aquest bagatge s’aplega ara a ‘Les millors cançons de Miquel Roig’, un disc amb peces que ja ha popularitzat com ‘La farola, la farola’, altres que encara no havien estat enregistrades, com ‘Anem a Palamós’ o ‘Sempre ens quedarà l’Empordà’, i algunes que estrena en aquest disc, en el qual hi col·laboren Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries i Francesc Ribera, Titot.

Passada la presentació de dimarts, Miquel del Roig actuarà el dia 10 al CAT de Barcelona. A VilaWeb sortegem deu entrades dobles per a aquell concert. Per participar en el sorteig, només cal que envieu un correu a publicitat@vilaweb.cat.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any