Aquesta nit tindrà lloc la XLIII edició de la Serenata a la Mare de Déu del Lledó

  • Ahir va tenir lloc un homenatge al poeta Miquel Peris, en acomplir-se els 25 anys de la seAhir va tenir lloc un homenatge al poeta Miquel Peris, en acomplir-se els 25 anys de la seua mortua mort

VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
Redacció
03.05.2012 - 12:20

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Auesta nit, a les 23 hores, tindrà lloc la XLIII SERENATA A LA MARE DE DÉU DEL LLEDÓ, a l’esplanada de la Basílica, amb guió poètic
de Vicent Jaume Almela i Eixau, i l’actuació de diferents grups castellonencs, com ara El Forcat, la Coral Vicent Ripollés i, per suposat, el grup Els Llauradors, que han estat presents a les quaranta tres edicions d’aquest acte que s’han celebrat fins ara. La Serenata acabarà, com és tradicional, amb el cant de la Salve a la Mare de Déu del Lledó en la versió en valencià, amb lletra del poeta Miquel Peris. En finalitzar es dispararà un castell de focs artificials, a càrrec de la pirotècnia Peñarroja.

Ahir divendres, el cantautor castellonenc Artur Álvarez i Boix, junt amb els poetes Antoni Albalat, Vicent Jaume Almela i Eixau, Romà Bernat i Negre, Joan B. Campos, Vicent Pau Serra i Fortuño, Josep Porcar i Josep Antoni Pradells van presentar ahir divendres “A RECER DE LA MAR” , un espectacle de música, poesia i pintura per homenatjar a l’il·lustre poeta Miquel Peris i Segarra en el 25é aniversari de la seua mort. L’acte va tenir lloc al Teatre Principal, a partir de les 20 hores.

L’acte va ser presentat per Isabel García Mañá. Hi hagué un parlament académic a càrrec de Lluís Meseguer. La dramatització va anar a càrrec de Miguel Ángel Prades. Pintura en directe: Lorenzo Ramírez. Producció i direcció musical: Carlos Álvarez Prades. Amb els musics: Sara García, Carlos Colom, David Mascaró, Ángel Belinchón i la col·laboració especial del músic Juanjo Carratalà. Disseny i muntatge escenari: Associació Cultural “LA BARRACA” (Grau-Castelló). L’acte va comptar amb el suport de l’ Ajuntament de Castelló, l’ Acadèmia Valenciana de la Llengua, Castelló Cultural i la Diputació de Castelló.


Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any