Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dimecres  02.05.2012  12:04

Fèlix Riera, nou director de Catalunya Ràdio

Home de confiança de Duran i Lleida, fins ara dirigia l'ICEC

Men?ame
 

L'actual director de l'Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC), Fèlix Riera, serà el nou director de Catalunya Ràdio, en substitució de Ramon Mateu. Així ho ha decidit el consell de govern de la CCMA, en què cap dels membres, de CiU, PSC i PP, no hi ha votat contra. Riera ha estat director editorial del Grup 62 i és responsable de política cultural d'Unió i un home de confiança de Josep Antoni Duran i Lleida.

Anteriorment, Riera havia estat membre del Consell Assessor de Continguts i de Programació de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) i del Consell de l’Audiovisual de Catalunya. També havia ocupat la direcció editorial de Grup 62 i de L’Esfera dels Llibres. Membre fundador de Barcelona Audiovisual, va ser vicepresident de la Federació d’Associacions de Productors Audiovisuals Espanyols (FAPAE) i ha produït pel·lícules com “Tot Verí” i 'El Far', i sèries de televisió per a TVE i TV3 com ara 'Homenots', 'Cròniques de la veritat oculta', Être Dieu” i “Mediterrània”. Riera va fundar el diari digital El Singular digital. Ha estat professor de comunicació audiovisual a la Universitat Pompeu Fabra.