Xerrada sobre Birmània a l’Espai VilaWeb

  • Aquest divendres a les vuit del vespre, la blocaire Roser Giner, la periodista Txell Bonet i membres de l'Associació Jofran Internacional parlaran de la situació al país

VilaWeb
Redacció
02.05.2012 - 10:43

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La situació actual de Birmània i també la seva història prendran el protagonisme aquest divendres al vespre a l’Espai VilaWeb, en una xerrada que porta per títol ‘Birmània-Myanmar: aires de llibertat’. La blocaire de VilaWeb Roser Giner, autora del bloc Chào ông Viêt Nam, parlarà de Birmània acompanyada de la periodista Txell Bonet i de dues membres de l’Associació Jofran Internacional, Anna Argelich i Berta Grau.

‘La cooperació amb aquest país ha de continuar. Els canvis, els aire de llibertat, són de moment polítics i no es veu res a l’horitzó de canvis per millorar, una miqueta, una miqueta, el sistema de salut (un dels pitjors del món), ni el sistema educatiu, ni millorar les condicions de vida. Una miqueta, només una miqueta. El repte és descomunal’, escriu Giner avui, dia en què Suu Kyi i els diputats del seu partit han pres possessió dels seus escons al parlament birmà.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any