Arnau Julià acaba la triple volta de Menorca

  • L'atleta d'Anglès ha completat el desafiament corrents, amb BTT i amb caiac en poc més de vuitanta-dues hores

VilaWeb
Redacció
01.05.2012 - 19:09

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

L’Arnau Julià és un atleta d’ultrafons d’Anglès (Selva) que aquest llarg cap de setmana de pont tenia un desafiament entre cella i cella: recórrer tres vegades el Camí de Cavalls de Menorca, un sender ancestral de 185 km que ressegueix fidelment la costa menorquina, sense pràcticament parar. El 28 d’abril a mitjanit va començar des de Ciutadella la primera de les voltes, corrents (vídeo). Després de vint-i-sis hores, aquest campió del món de raids d’aventura va preparar-se quasi sense temps per descansar la segona amb BTT, i ahir dilluns va començar l’etapa amb caiac, que ha acabat avui a les 16.30, després de vuitanta-dues hores.

Aquesta darrera volta amb caiac s’ha vist especialment agreujada per les dificultats meteorològiques al sud de Menorca, que el van obligar ahir a la nit a parar unes quantes hores per seguretat i a tornar a començar de matinada.

Resumint, Julià ha cobert una distància total de 541 km, amb un desnivell acumulat de 6.400 m: en la volta corrents va recórrer 187 km (vídeo amb els moments més destacats); amb BTT, 187 km, i amb caiac, 90 milles nàutiques (167 km).

El desafiament d’Arnau Julià s’ha pogut seguir principalment a través de Facebook i Twitter (i #repte360x3).

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any