Marxa enrere de la policia després d’un tall de carretera contra les multes als cotxes de la cadena humana

  • Guàrdia Civil i Policia Local entren en conflicte a la Ràpita després que els segons sancionessin els vehicles que havien acudit a la cadena humana contra la destrucció de la platja del Trenc

VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
Redacció
29.04.2012 - 15:10

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Tall de carretera i reculada de la Policia Local de la Ràpita al final de la manifestació en contra del macro-hotel de luxe de la platja verge del Trenc. Tot ha succeït després que els agents del cos començassin a multar de forma indiscriminada els vehicles que estaven aparcats a la carretera d’entrada al poble, just abans de la darrera rotonda.

Desenes de cotxes han estat sancionats, però quan les persones que estaven a la cadena humana reivindicativa se n’han adonat han procedit a tallar la carretera a mode de protesta per l’actitud de la policia. Ha estat llavors quan diversos agents de la Guàrdia Civil s’han personat al lloc dels fets i han entrat en conflicte amb la Policia Local, a qui han informat que la competència sobre carreteres és del cos espanyol i que tenien ordres de no posar multes de forma excepcional.

Després d’alguns moments de tensió, finalment, el cap de la Policia Local de la Ràpita ha assegurat quer totes les sancions serien retirades, de forma que la protesta improvisada dels manifestants ha acabat amb èxit.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any