ERC i SI carreguen contra les amenaces del govern per la campanya #novullpagar

  • Iniciativa diu que la campanya és bona resposta a abusos d'estat i concessionàries

VilaWeb
Redacció
29.04.2012 - 13:50

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Esquerra, Iniciativa i Solidaritat s’han pronunciat avui sobre la campanya d’insubmissió als peatges #novullpagar i la reacció del govern en forma d’amenaça amb multes a qui no pagui. La secretària general d’ERC, Marta Rovira, ha fet una crida a continuar la campanya i ha denunciat que el govern ‘s’equivoca d’enemic’.

Rovira ha assegurat que el que hauria de fer l’executiu català ‘és denunciar la situació d’espoli fiscal sagnant que patim i posar-se al costat de la gent’.

Per la seva banda, Dolors Camats ha trencat el silenci del grup d’Iniciativa respecte la campanya engegada fa tres setmanes. Camats ha dit al seu Twitter: ‘El #novullpagar és bona resposta a abusos d’estat i concessionàries. Hauria de ser palanca per plantejar model de mobilitat i #peatgesombra’.

Solidaritat per la Independència ha carregat amb força contra l’amenaça del govern. El diputat Alfons López Tena ha dit que ‘si el govern de CiU posa multes il·legals, Puig acabarà a la presó’. I el compte de Twitter del partit ha enviat:’Si arriba una sola multa, convocarem mobilitzacions ciutadanes i denunciarem les il.legalitats del govern de CiU’.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any