Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dimarts  24.04.2012  16:52

El govern se sent 'molt proper' als conductors que es neguen a pagar els peatges

Abertis reconeix 200 casos d'insubmisos en poc més d'una setmana

Men?ame
 

El govern català s'ha pronunciat avui sobre la insubmissió als peatges que ja fa uns dies que duen a terme desenes de conductors. 'Aquestes expressions són el reflex d'un estat d'ànim d'una part significativa de la població del país, i no ens generen indiferència. Des del punt de vista de l'estat d'ànim ens hi sentim molt propers', ha declarat el portaveu del govern, Francesc Homs.

Tot amb tot, també ha dit que el govern ha de defensar el principi de legalitat i que no pot promoure accions com la insubmissió als peatges. És un posicionament semblant al que va expressar el govern sobre els casos d'insubmissió fiscal, quan l'executiu va dir que entenia els sentiment i les raons que el motivaven però que no els podia promoure.

Abertis reconeix 200 casos d'insubmisos

Segons la concessionària d'autopistes Abertis, a dia d'avui hi ha hagut dos-cents casos de conductors insubmisos. Aquestes últimes hores hi ha hagut un gran quantitat de vídeos de nous insubmisos als peatges, i avui mateix a VilaWeb hem parlat amb un conductor que fa més de vint anys que no paga els peatges i que mai no ha estat sancionat.

També us expliquem què pot passar, en cas de no pagar el peatge?