Lluís Llach expressa ‘vergonya i preocupació’ per la possible destitució de Terribas

  • Critica que els interessos de partit passin per damunt del respecte a la professionalitat

VilaWeb
Redacció
18.04.2012 - 12:24

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El cantant Lluís Llach ha expressat avui mitjançant un comunicat la ‘vergonya i preocupació’ per la possible destitució de Mònica Terribas de la direcció de TV3. Llach critica que ‘els interessos polítics passin per damunt de la qualitat professional’. I agraeix l’esforç i la feina feta per Terribas aquests últims anys a la televisió pública catalana.

Heus ací el comunicat íntegre de Llach:

‘Davant els insistents rumors de la destitució de la senyora Mònica Terribas com a cap de la direcció de TV3,  resultat d’un pacte polític, aquesta vegada entre CiU i el PP, voldria expressar la meva vergonya i preocupació en veure com una altre cop els interessos  polítics, segurament de curt termini, d’algunes personalitats i partits, passen pel damunt de les pràctiques i del respecte de la qualitat professional, així com dels resultats assolits durant els anys de la seva direcció.

També vull dir des de la meva petitesa, que molta gent estem tips de veure com la classe política de torn, són incapaços de respectar la independència dels mitjans públics de comunicació, amb la única finalitat d’afavorir  interessos polítics momentanis. I quan d’aquí pocs dies, els protagonistes polítics que avui  prenen aquesta decisió s’hagin barallat, i és profecia, els ciutadans d’aquest país no només haurem d’aguantar les insuportables explicacions que ens donaran, sinó que a més a més haurem de pagar les bajanades que els  festejos de conveniència i de curta durada han provocat. La destitució de la senyora Terribas serà de les més greus. Aprofito per agrair públicament el seu esforç per donar-nos la millor televisió possible. Que ho ha fet.’

Informació relacionada:

La nova direcció de la CCMA pot destituir avui Mònica Terribas

El vice-president de la CCMA vol espanyolitzar el mapa del temps de TV3

Tresserras: ‘Querol simplement explica qui condiciona la política de CiU a la Corporació’

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any