Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dimarts  17.04.2012  11:52

Rann Safaris torna a internet però elimina la foto del rei amb l'elefant

La web de l'empresa va deixar de funcionar després de la caiguda del rei

Men?ame
 

L'empresa de safaris de luxe Rann Safaris, amb la qual Juan Carlos de Borbó ha fet moltes caceres d'elefants i d'altres animals, ha tornat a internet, després d'haver desaparegut misteriosament des de diumenge, poc després de saber-se que el rei havia tingut un accident en un inoportú safari a Botswana. En aquesta web hi havia la foto que ha fet la volta al món de Juan Carlos al costat d'un elefant abatut; ara, però, ja no hi és

La web ha reaparegut amb la foto eliminada de la galeria d'elefants caçats, però encara manté en la primera posició de clients preferents el nom del rei espanyol.

També es pot comprovar, per cert, quins són els preus amb què treballa Rann Safaris: dues setmanes de safari caçant elefants valen 59.500 euros.

Diumenge també va desaparèixer la pàgina de Facebook de Rann Safaris, on hi havia una foto de Juan Carlos amb dos búfals d'aigua abatuts. Avui aquesta pàgina encara no funciona. Amb tot encara hi ha informació en la memòria cau de Google, de tal manera que es pot veure el mur de Facebook de Rann Safaris.


També us informem: Juan Carlos de Borbó, client preferent d'un prestigiós fabricant d'armes italià

Reportatge de Discovery Channel, que a Espanya no s'ha vist, sobre la mort del germà del rei