Apareixen més vídeos de conductors fent insubmissió als peatges

  • La rebel·lió s'estén també al País Valencià

VilaWeb
Redacció
17.04.2012 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La indignació per haver de continuar pagant peatges a les autopistes perquè el govern espanyol rescati les autopistes de Madrid ja passa de les paraules als fets. La iniciativa de Josep Casadellà, el conductor que va començar amb aquest vídeo la campanya ‘No vull pagar’ als peatges, s’ha anat estenent pel Principat (com demostra aquest vídeo) i, també, pel País Valencià. El blocaire de +VilaWeb Paco Cholbi, per exemple, relata en aquest apunt com ahir va decidir sumar-se a la iniciativa No vull pagar de Casadellà i es va negar a pagar el peatge d’Ondara (Marina Alta).

Més vídeos d’insubmisos

A YouTube ja hi ha dos conductors més que han enregistrat la negativa a pagar al peatge. Els podeu veure ací i ací. Un altre conductor va seguir fa alguns dies l’exemple de Casadellà i va publicar un altre vídeo, que titula ‘Jo tampoc no vull pagar’, en què es veu com diu al cobrador: ‘Hola, bona tarda. No vull pagar. Quan els de Madrid i els andalusos paguin autopistes jo també pagaré’. I permet al cobrador que prengui nota de la matrícula del cotxe, però recordant-li: ‘Els ho expliques, eh?’

Paral·lelament, a Twitter també s’ha escampat molt la protesta amb l’etiqueta #novullpagar. ‘Peatge de Sant Sadurní d’Anoia, a la AP-7. Hem dit #novullpagar, denunciant gestió privada, centralisme estatal i import excessiu. Endavant!’, deia Cesk Freixas al seu compte. ‘Acabem de dir al peatge de la AP-7 que #novullpagar. No hem pagat i hem assumit que ens faran una denúncia. Fem-ho tots? N’estem farts!’, clamava també ahir al seu Twitter la Sílvia Montells.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any