Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Divendres  06.04.2012  09:22

CatalunyaReligio.cat ofereix una guia de celebracions de Setmana Santa

El Monestir de Montserrat aprofita aquestes dates per a activar la seva televisió en línia

Men?ame
 

El portal d'actualitat religiosa CatalunyaReligio.cat ha elaborat tot un seguit de recursos per seguir les celebracions i actes principals de Setmana Santa a Catalunya. Així, a l'apartat Setmana Santa als carrers proposa un mapa de les processons, via crucis i desfilades que es fan en molts municipis catalans; a la secció Passions esmenta la vintena de representacions teatrals de la vida, mort i resurrecció de Jesucrist que es programen aquests dies, i a Celebracions de Pasqua es dóna informació de les trobades celebratives que es fan en uns quants indrets.

Paral·lelament, el Monestir de Montserrat ha posat en marxa, coincidint amb el moment més significatiu del calendari litúrgic cristià, les emissions de Montserrat TV, la cadena televisiva en línia de la comunitat. Les emissions seran en període de prova fins el 27 d'abril, dia de la Mare de Déu de Montserrat, quan començarà la programació estable.