Les estrenes: acció, drames i el retorn de ‘Titanic’ en 3D

  • Repassem els films que s'estrenen aquesta setmana

VilaWeb
Redacció
06.04.2012 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La cartellera arriba aquesta setmana carregada d’acció i de drames, amb films com ‘The Cold Light of Day’ o ‘El meu fill i jo’ –en català en algunes sales. També torna a estrenar-se ‘Titanic’, amb Leonardo DiCaprio i Kate Winslet, però ara en tres dimensions.

Aquest és el repàs de les estrenes:

>The Cold Light of Day. Direcció: Mabrouk El Mechri. Intèrprets: Verónica Echegui, Sigourney Weaver; Bruce Willis, Henry Cavill. Gènere: Acció. Esbós: La família de Will Shaw ha estat segrestada, i l’home té poques hores per a trobar els responsables i posar al descobert una conspiració del govern. De passada, descobreix una connexió entre la desaparició de la seva família i els secrets del seu pare. Vídeo.

>Les Infidèles. Direcció: Michel Hazanavicius. Intèrprets: Violette Blanckaert, Aina Clotet; Jean Dujardin, Gilles Lellouche, Pierre Benoist. Gènere: Comèdia. Esbós: Els protagonistes es llancen a la recerca del sexe. Enginyosos, commovedors, honestos, cínics, covards, innocents i menyspreables. Ara, el camí cap al plaer prohibit no és fàcil. Vídeo.

>El meu fill i jo (‘Le Fils à Jo’). Direcció: Philippe Guillard. Intèrprets: Karina Lombard, Grace Hancock; Gérard Lanvin, Olivier Marchal, Vincent Moscato. Gènere: Drama. Esbós: Jo Canavaro és nét i fill de llegendes del rugbi; també ell ho és, una llegenda del rugbi. I puja tot sol el seu fill Tom, de tretze anys, en un poblet. Tom és tan bo en matemàtiques com inútil en el joc, però, per un Canavaro, la llegenda no pot morir així… Vídeo.

>Titanic 3D. Direcció: James Cameron. Intèrprets: Kate Winslet, Kathy Bates; Leonardo DiCaprio, Billy Zane. Gènere: Drama. Esbós: Guanyadora d’onze Oscar i segon film amb més recaptació de la història del cinema, ara torna a estrenar-se en tres dimensions, en ocasió dels cent anys de l’enfonsament del Titanic. Vídeo.

>Grupo 7. Direcció: Alberto Rodríguez. Intèrprets: Inma Cuesta, Diana Lázaro; Mario Casas, Antonio de la Torre. Gènere: Acció. Esbós: Pel Grup 7 no hi ha cap línia que separi els recursos poc ètics dels clarament il·legals. El joc de traïdories, lleialtats i sentiments es complica a mesura que el grup acumula èxits i medalles. Vídeo.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any