RTVV castiga el presentador de Ràdio 9 que va donar suport a la vaga

  • La direcció aparta Vicent Grau de la conducció del programa 'Punt a punt' en els partits europeus del València

VilaWeb
Redacció
31.03.2012 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La direcció de RTVV ha castigat al periodista Vicent Grau retirant-li les funcions de presentador del programa esportiu ‘Punt a punt’ en els partits europeus que juga el València. Grau va interrompre l’emissió del programa (àudio) el 18 de març proppassat per anunciar que secundava la vaga que havien convocat els sindicats a l’ens.

Per evitar que pogués fer el mateix dijous durant la jornada de vaga general, el subdirector de Ràdio 9, José Vicente Oliver, el va fer lliurar i el va substituir per Carles Baixauli en la retransmissió de l’AZ-Alkmaar-València, tal com explica la delegació de la Intersindical a RTVV.

Grau tampoc no podrà participar en el partit de tornada de l’eliminatòria, previst per al dia 5 d’abril vinent. El comitè d’empresa denunciarà els fets per considerar que atempten contra el dret de vaga. ‘Són corresponsables d’esta decisió arbitrària la directora de Ràdio 9, Núria Romeral; la subdirectora de Recursos Humans, Noèlia Estarlich, i el secretari general de RTVV, Juan Prefaci’, afegeix la Intersindical Valenciana.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any