Una immensa manifestació omple tot el centre de València

  • Els sindicats parlen de 250.000 manifestants

VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
Redacció
29.03.2012 - 20:17

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Milers i milers de ciutadans han eixit avui als carrers de València contra la reforma laboral i les retallades socials del govern espanyol. La marxa, que ha aplegat 250.000 manifestants, segons els sindicats, ha eixit de la plaça de Sant Agustí darrere una pancarta que deia: ‘Volen carregar-se els drets laborals i socials’.

La gernació ha avançat pels carrers de Xàtiva, de Colom i la Porta de la Mar, i ha continuat pel passeig de l’Albereda. Davant la porta de la delegació del govern espanyol, al carrer de Colom, molts manifestants han cridat ‘delegada, dimissió’, bo i recordant a Paula Sánchez de León la seva responsabilitat en els incidents de la ‘primavera valenciana’.

El secretari general d’UGT-PV, Conrado Hernández, s’ha declarat satisfet del seguiment de la vaga. Segons ell, tant la vaga com la manifestació han estat un toc d’atenció important al govern espanyol, i que la solució de la crisi ‘no està en la imposició, sinó en el diàleg’.

El seu homòleg de CC OO-PV, Paco Molina, ha dit que el seguiment de la vaga havia estat molt contundent i, tot i amb això, no hi havia hagut cap incident notable, cosa que ‘deixa en ridícul els qui volen utilitzar la vaga com un afrontament’.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any