Notícies

Dijous  29.03.2012  20:17

Una immensa manifestació omple tot el centre de València

Els sindicats parlen de 250.000 manifestants

Men?ame
 

Milers i milers de ciutadans han eixit avui als carrers de València contra la reforma laboral i les retallades socials del govern espanyol. La marxa, que ha aplegat 250.000 manifestants, segons els sindicats, ha eixit de la plaça de Sant Agustí darrere una pancarta que deia: 'Volen carregar-se els drets laborals i socials'.

La gernació ha avançat pels carrers de Xàtiva, de Colom i la Porta de la Mar, i ha continuat pel passeig de l'Albereda. Davant la porta de la delegació del govern espanyol, al carrer de Colom, molts manifestants han cridat 'delegada, dimissió', bo i recordant a Paula Sánchez de León la seva responsabilitat en els incidents de la 'primavera valenciana'.

El secretari general d'UGT-PV, Conrado Hernández, s'ha declarat satisfet del seguiment de la vaga. Segons ell, tant la vaga com la manifestació han estat un toc d'atenció important al govern espanyol, i que la solució de la crisi 'no està en la imposició, sinó en el diàleg'.

El seu homòleg de CC OO-PV, Paco Molina, ha dit que el seguiment de la vaga havia estat molt contundent i, tot i amb això, no hi havia hagut cap incident notable, cosa que 'deixa en ridícul els qui volen utilitzar la vaga com un afrontament'.