Incidents violents al centre de Barcelona

  • Grups de manifestants ataquen sucursals bancàries · Contenidors bolcats i talls de carrers intermitents

VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
Redacció
29.03.2012 - 13:47

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Aquest migdia hi ha incidents violents als carrers del centre de Barcelona, concentrats sobretot a la zona pròxima a plaça de Catalunya. Grups de manifestants han atacat i una calat foc en algunes sucursals d’entitats bancàries. a la confluència de Rosselló amb Balmes hi ha un gran incendi de contenidors. Hi ha des de primera hora una forta presència de la policia, que bloca el pas de manifestants cap a la Rambla. A migdia, amb l’agreujament dels actes vandàlics, s’ha reforçat la presència policíaca, amb una vintena de furgons. Mitjançant Twitter hi ha molts testimonis que parlen de càrregues dels mossos.

Una part important de l’acció dels piquets s’ha concentrat en els carrers de l’Eixample, entre la plaça de Catalunya i l’avinguda Diagonal. Hi ha talls intermitents de carrers durant tot el dia, amb contenidors bolcats i alguns de cremats.

Al barri de Gràcia de Barcelona també hi ha hagut incidents aquest matí, amb contenidors cremats i barricades en diversos carrers. Hi ha hagut també topades entre manifestants i mossos d’esquadra.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any