Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dimarts  27.03.2012  06:00

Jaume Bonet abandona la vaga de fam al cap de vint-i-sis dies

Jubilats per Mallora li ho va demanar ahir per recomanació dels metges · Tomeu Amengual el relleva i continua l'acció en favor de la llengua

Men?ame
 

Després de vint-i-sis dies de vaga de fam, i en un estat de salut molt debilitat, Jaume Bonet, de seixanta-quatre anys, va abandonar ahir la vaga de fam per la llengua; i va abandonar-la a petició de la junta directiva de Jubilats per Mallorca. Aquesta petició, la hi va fer per mor de 'la recomanació facultativa del metge que l'atén i de la insistència multitudinària amb el prec de preservar la seva salut'.

Jaume Bonet: 'La cadena continua'

Bonet va declarar que es trobava cansat i espès, que la resposta de la gent a la manifestació de diumenge per la llengua havia estat molt bé i que confiava que l'acció de protesta que havia dut a terme hagués servit d'alguna cosa. A més, va recordar que un altre soci de Jubilats per Mallorca, Tomeu Amengual, s'havia incorporat diumenge a la vaga de fam i que, per tant, la cadena continuava, 'fins que ho decidís la junta directiva de Jubilats per Mallorca'.

Durant el cap de setmana Bonet va rebre la visita de dos personatges il·lustres de la cultura catalana: la cantant Maria del Mar Bonet i l'escriptor Biel Mesquida varen parlar una breu estona amb ell a Ca n'Alcover, des d'on feia la vaga de fam. Na Maria del Mar Bonet va respondre les preguntes dels periodistes de la Veu de Mallorca en aquesta entrevista.

La junta directiva va valorar també la incorporació de Tomeu Amengual, diumenge al vespre, a la vaga de fam, i va acordar de convocar una junta extraordinària per a divendres, durant la qual es decidirà definitivament l'estratègia a seguir a partir d'ara.

Més informació: Entrevista amb Tomeu Amengual: 'La situació és prou extrema per a fer vaga de fam'