Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dimecres  21.03.2012  17:07

El Ramon Llull i l'Acadèmia Valenciana de la Llengua intensifiquen la relació

Col·laboraran en la traducció d'autors valencians i en la creació de lectorats en universitats europees

Men?ame
 

L'Institut Ramon Llull i l'Acadèmia Valenciana de la Llengua intensificaran la relació institucional, segons que han anunciat després de la reunió que han mantingut avui els director de l'IRL, Vicenç Villatoro i el presidet de l'AVL, Ramon Ferrer. Entre més iniciatives conjuntes, es preveu la traducció a altres llengües d'escriptors valencians i la creació de lectorats en universitats europees.   

La reunió ha servit per 'plantejar noves línies de col·laboració que potenciïn la relació institucional, així com el foment de la llengua i la cultura valencianes', ha informat l'Acadèmia en un comunicat.

Fins ara la relació institucional entre l'AVL i el Ramon Llull s'havia limitat a compartir l'organització, conjuntament amb la Xarxa Vives d'Universitats, de les jornades sobre Didàctica de la Llengua que se celebren cada any, al mes d'octubre, a Morella i a Vinaròs.