Òmnium rellança la revista Escola Catalana

  • Obre una nova etapa amb nou format 'en un moment clau del present i del futur de l’educació'

VilaWeb
Redacció
15.03.2012 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Òmnium Cultural presentarà a les set del vespre, a la seu nacional de Barcelona, la nova etapa de la revista Escola Catalana, amb la qual es vol renovar el format, les seccions i la mirada de la revista d’educació amb més de 46 anys d’història. ‘En un moment clau sobre el present i el futur de l’educació a casa nostra, Escola Catalana vol ser el punt de referència editorial per a la comunitat educativa i per a tot el públic en general’, afirma Òmnium.

En el primer número del 2012, els lectors hi trobaran un monogràfic dedicat a ‘aprendre a pensar’, l’experiència d’una família catalana a la Xina, un debat sobre ‘l’autoritat’ i els records d’escola de l’actor Toni Albà.

La presentació inclourà un debat sobre les fites i les dificultats de l’educació a les escoles catalanes. Hi prendran part la presidenta de l’entitat, Muriel Casals, el director del Consell Editorial de la revista, Joan Badia i la directora general d’Educació Infantil i Primària, Alba Espot. L’acte, que començarà a les set del vespre, es podrà seguir en directe des de la web de l’entitat.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any