Tancament reivindicatiu a l’IES Verge del Remei

  • El centre d'Adults 'Giner de los Rios' protagonitzarà un altre tancament contra les retallades dijous

VilaWeb
Redacció
06.03.2012 - 22:54

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La comunitat educativa de l’IES Verge del Remei ha convocat aquest dimecres un tancament ‘reivindicatiu’ en l’institut, a l’entendre que l’ensenyament públic ‘està sent agredit per part del Govern valencià’. El tancament es farà entre les 20 i les 23 hores.

Segons han explicat fons de la direcció del centre, ‘el tancament pretén convertir-se en una trobada on poder celebrar una assemblea informativa entre membres de la comunitat educativa, per a intercanviar impressions i realitzar propostes a fi de posar fre a l’agressió que afecta i afectarà el funcionament normal de l’ensenyament públic.

Després de l’assemblea oberta, a la que han estat convidats pares i alumnes, ‘el suggeriment és que cada un porte algun aliment per a compartir entre tots en un sopar de convivència reivindicativa’.

Dijous el centre d’ensenyament per a persones adultes ‘Giner de los Rios, ha convocat un altre tancament contra les retallades en la que pretenen reflexionar sobre les causes i conseqüències de la crisi, aixi com sobre les possibles alternatives a les polítiques aplicades, compartir un sopar de cabasset i reivindicar un món millor i el sistema d’educació públic.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any