Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dimarts  06.03.2012  22:54

Tancament reivindicatiu a l'IES Verge del Remei

El centre d'Adults 'Giner de los Rios' protagonitzarà un altre tancament contra les retallades dijous

Men?ame
 

La comunitat educativa de l’IES Verge del Remei ha convocat aquest dimecres un tancament 'reivindicatiu' en l’institut, a l’entendre que l’ensenyament públic 'està sent agredit per part del Govern valencià'. El tancament es farà entre les 20 i les 23 hores.

Segons han explicat fons de la direcció del centre, 'el tancament pretén convertir-se en una trobada on poder celebrar una assemblea informativa entre membres de la comunitat educativa, per a intercanviar impressions i realitzar propostes a fi de posar fre a l'agressió que afecta i afectarà el funcionament normal de l’ensenyament públic.

Després de l’assemblea oberta, a la que han estat convidats pares i alumnes, 'el suggeriment és que cada un porte algun aliment per a compartir entre tots en un sopar de convivència reivindicativa'.

Dijous el centre d'ensenyament per a persones adultes 'Giner de los Rios, ha convocat un altre tancament contra les retallades en la que pretenen reflexionar sobre les causes i conseqüències de la crisi, aixi com sobre les possibles alternatives a les polítiques aplicades, compartir un sopar de cabasset i reivindicar un món millor i el sistema d'educació públic.