Notícies

Dilluns  05.03.2012  15:26

Nova xiulada durant la mascletada

És el cinquè dia consecutiu de protestes · Algunes persones han increpat els manifestants amb banderes espanyoles

Men?ame
 

Un centenar de persones s'ha tornat a concentrar sota el balcó de l'Ajuntament de València contra les retallades i la corrupció. Aquest és el cinquè dia consecutiu que la mascletada va acompanyada de xiulades i escridassades, tot i els intents de silenciar-les amb la megafonia a tot volum o amb el pas constants de vehicles de neteja. Avui hi ha hagut algunes persones que han increpat els manifestants amb banderes espanyoles. La protesta, però, ha continuat.

Mascletades reivindicatives

Per mitjà d'una convocatòria a Facebook, centenars de persones es concentren aquests dies just abans i després de les mascletades de les dues del migdia sota el balcó de l'ajuntament, on hi ha les autoritats i les falleres, per a recordar cada dia, fins el 19 de març, una lluita o reivindicació.

Per fer-se veure, els concentrats profereixen crits i mostren targetes vermelles, pancartes i llibres a les autoritats. L’objectiu és visibilitzar mediàticament i socialment les lluites i reivindicacions, aprofitant l'acumulació de gent i de mitjans de comunicació a les mascletades. El dia 1 de març, per exemple, l'escridassada es va dedicar a la repressió policíaca i en defensa de les llibertats i els drets, i la d'avui reclama una sanitat pública i de qualitat.