Ricard Pastó guanya el Cros Culleré de Mollerussa

Redacció VilaWeb Mollerussa
05.03.2012 - 11:33

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

L’atleta dels Xafatolls, Ricard Pastó, va ser el guanyador absolut del XXXIV Cros Ciutat de Mollerussa, Memorial Josep Ignasi Culleré, disputat diumenge al Parc de la Serra. El corredor del Palau d’Anglesola va recórrer els 6.900 metres del circuit en un temps de 21 minuts i 16 segons.

En categoria femenina va guanyar la laietana Isma Neggazi qui va recórrer el circuit de 5.200 metres en un temps de 19 minuts i 9 segons.

La cursa va superar totes les expectatives d’inscripció, amb 1.140 atletes apuntats el divendres abans de la cursa.

Pel que fa a la categoria absolut masculina el segon lloc fou per l’atleta de Fondistes Blanes Pere Boada, seguit de Jaume Farré de Sanaüja.

En categoria femenina la segopna posició la va aconseguir la corredora de Fondistes d’Artesa de Segre Noemí Aumedes, seguida de la independent Laura Rosell.
Altres categories
En la resta de categories, l’independent Genis Comella i Maria Larrossa de Fraga es van adjudicar la categoria Cadet, en un circuit de 2.800 i 1.900 metres respectivament. L’infantil de Viladecans Jordi Navero i l’atleta d’Arbeca Núria Prats van aconseguir els millors temps, i Pau Godoy d’Agramunt i Paula Blasco els millors alevins.

Us recordem que podeu comentar aquesta notícia o qualsevol tema relacionat amb el municipi al Fòrum de Mollerussa.