Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Diumenge  04.03.2012  12:52

Autor/s: Anmorsígol

'Ivan és una de les persones més treballadores i voluntarioses que conec.'

Men?ame
 

Ivan  és una de les persones més treballadores i voluntarioses que conec. Mai no li he vist ni escoltat cap mostra de les actituds violentes que li imputen els agents.

Resulta bastant inverosímil que fugira del vehicle policial des del centre del poble fins a l'estació (tot costera amunt) tenint en compte que estava encartellant amb una bicicleta (cola, cartells...). De fet, si anara fugint de la policia caldria que explicaren com és possible que fera 'fuga' de dos agents en vehicle i que no la fera a una agent de paisà des de l'estació (on sí que hi ha una bona costera avall...)

L'agent que el va agredir declara que estava mirant. El que mirava com l'agredien, ha declarat que va ser agredit, i la agent que el va identificar en primer moment diu que no era present. Els testimonis dels estudiants que ho varen vore contradiuen la versió dels agents.

Aquest tipus d'actuacions, dirigides contra una persona significada en les protestes del 15M local, unides a les notícies de pallisses indiscriminades a València fa unes setmanes, conviden a reflexionar sobre la infiltració de violents, indignes de l'uniforme i els valors que haurien de representar, entre les forces i cosos de seguretat de l'estat.