Escridassada a Rita Barberà en la primera mascletada

  • Centenars de persones s'han aplegat en una xiulada contra les retallades i la repressió policíaca · L'ajuntament puja al màxim el volum per tapar la protesta

VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
Redacció
01.03.2012 - 14:24

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Centenars de persones han escridassat la batllessa de València, Rita Barberà, durant la primera mascletada, aquest migdia. La gent havia estat convocada a través de Facebook a una xiulada contra les retallades, la reforma laboral i la repressió policíaca, aprofitant que la primera mascletada coincidia amb l’entrada en vigor de les retallades en el servei públic. Quan Barberà ha eixit al balcó, unes tres-centes persones combregades sota seu l’han rebuda a crits de ‘Fora, fora!’.

Just quan havia de començar la mascletada, s’ha començat a sentir la xiulada de centenars de persones aplegades a la plaça de l’Ajuntament, algunes de les quals alçaven llibres i globus negres, en protesta per la violència de la policia durant les manifestacions d’estudiants de la policia.

L’Ajuntament de València ha apujat al màxim la música per a tapar el soroll de la protesta. El president, Alberto Fabra, que era al balcó de l’ajuntament, ha declarat després que ell només havia sentit una mascletada.

Enllaços
Array
Array

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any