Notícies

Dissabte  25.02.2012  20:14

Grans marxes a Alacant, Castelló i Valčncia contra les retallades del Consell

Centenars de milers de persones surten al carrer convocats pels sindicats de la funció pública

Men?ame
 

Centenars de milers de persones han eixit als carrers aquesta vesparada convocats pels sindicats de la mesa general de la funció pública, Intersindical ValencianaUGT, CC OO, CSI·F i FSES, a València, Castelló i Alacant amb el lema de 'No a les retallades en els serveis públics, depuració de responsabilitats en el Consell'.

El sector públic ja van sortir amb força en mobilitzacions anteriors. Es compta que uns 180.000 valencians van ser als carrers el 26 de gener per oposar-se a les retallades en el sector públic i exigir la retirada del decret llei del govern Fabra.

Els sindicats consideren que les mesures aprovades pel Consell, el 5 de gener, és 'una nova agressió al personal del sector públic i als serveis que presten'. 'És el major atac de la història; cap altra comunitat ha pres unes decisions restrictives amb aquest abast, per la qual cosa només queda contestar de forma contundent i conjunta a aquesta nova agressió', afirmen els comunicats dels sindicats.

A més, consideren que 'es vol fer pagar la crisi i el malbaratament dels recursos públics a aquells sectors de la població que no l’han provocada; és més fàcil estalviar més de 1.000 milions d'euros amb la retallada de salaris i serveis'.