Crits i xiulets contra Urdangarin, la corrupció i la monarquia a Palma

  • Centenars de ciutadans l'escridassen a l'entrada i sortida del jutjat on declara acusat de frau fiscal, evasió de capitals, desviació de fons públics i falsedat documental

VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
Redacció
25.02.2012 - 15:38

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Crits i xiulets han acompanyat Iñaki Urdangarin a primera hora quan ha entrat al jutjat de Palma per començar la declaració acusat de frau fiscal, evasió de capitals, desviació de fons públics i falsedat documental per les activitats sospitoses de l’Institut Nóos. L’escridassada s’ha repetit en la seva sortida dels jutjat per fer una pausa per dinar. El gendre del rei espanyol ha fet un tros del recorregut a peu tot i tenir permís per arribar amb cotxe a la porta de l’edifici.

Els centenars de concentrats han rebut Urdangarin amb crits com ‘Vigileu la cartera, que arriba Urdangarin’. Alguns dels concentrats porten cartells on es pot llegir lemes com ‘Nóos has robado’; ‘Iñaki Urdangarin ens deu diners’ i ‘Cristina amolla la pasta’. D’altres cartells parlen de la monarquia i la família reial: ‘La monarquia és una porqueria’, ‘Urdangarin, treballa al Burger King’ i ‘Borbons als taurons’.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any