Presentació de l’Assemblea Nacional Catalana i CNxI

  • Ds. 25 de febrer del 2012 (matí)
    Avui dissabte a les 17h ss presentarà al Casal Jaume Primer al 23 de l'Avinguda del Liceu de Perpinyà, l'ANC (Assemblea nacional catalana) i la territorial nord-catalana.

VilaWeb
Redacció
25.02.2012 - 06:28

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Amb aquesta presentació es vol explicar quin és aquest moviment transversal de la societat civil catalana i les seues iniciatives en el futur.

Després de les Consultes populars de 2009-2011, de la manifestació del 10 de juliol 2010 i del moviment dels municipis per la independència que superen ara els 285, l’ANC defensarà el procés que, segons l’organització, ha de portar Catalunya fins a la independència.  En aquesta iniciativa participa Catalunya Nord per la Independència  per defensar que Catalunya Nord no pot ser absent d’ aquest procés i estudiar com ‘aquest tros de Catalunya, bressol de Catalunya, annexionat per França’ pot evolucionar a costat de Catalunya Sud.

Les territorials ara son més de 185 i, entre aquestes, Catalunya Nord és una de les 10 regions (totes presents) mitjançant Catalunya Nord per la Independència (CNxI).

Una vintena d’artistes i intel.lectuals nordcatalans participaran a la part festiva i poètica de l’acte com Gisela Bellsolà, Joan-Daniel Beszonoff, Pascal Comelade, Joan-Lluís Lluís o Aleix Renyé, entre molts altres. Berenguer Ballester serà l’encarregat de presentar aquest acte, al que tots estem convidats.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any