Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Divendres  24.02.2012  17:52

Unes 1.500 persones es van manifestar a Castelló en solidaritat amb els alumnes del Lluís Vives de Valencia

La concentració convocada a la plaça Maria Agustina va esdevenir una manifestació que va recórrer diferents punts de la ciutat i es va dirigir al domicili castellonenc del president Fabra

Men?ame
 

La concentració convocada passat dimecres a la plaça Maria Agustina, de Castelló, en solidaritat amb els alumnes represaliats de l'IES Lluis Vives de València, va superar les previsions dels convocants, arribant a aplegar-hi més de 1.500 persones. Davant d'aquest fet, i de manera pràcticament espontània, la gentada va convertir la concentració en una manifestació en tota regla, que va recórrer diferents carrers de la ciutat i va arribar al domicili que té a Castelló l'actual president de la Generalitat, Alberto Fabra.

Els assistents eren principalment joves provinents dels instituts i, sobretot, de la Universitat Jaume I, tot i que hi eren presents també bastants adults, entre els quals dirigents del PSOE, dels dos grups de Compromís, és a dir BLOC i Iniciativa, així com d'EUPV.

En relació a aquestes concentracions en solidaritat amb els alumnes del Lluis Vives, s'ha produït una forta polèmica a la UJI, perquè alguns membres del Consell d'Estudiants d'aquesta universitat, pertanyents a la candidatura propera a Nuevas Generaciones, han denigrat en les xarxes socials les actuacions dels manifestants, la qual cosa ha trobat una resposta majoritària de condemna en aquestes mateixes xarxes.