Nova concentració a Alacant contra les retallades i les agressions de la policia

  • Dos-centes cinquanta persones s'han concentrat aquest dijous a la plaça de l'ajuntament per a protestar per les retallades, la reforma laboral i les agressions de la policia espanyola als estudiants valencians

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
23.02.2012 - 23:58

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La protesta, que s’ha convocat en dos parts, ha estat convocada per la Plataforma per l’Ensenyament Públic de l’Alacantí i pels sindicats. Les crítiques s’han adreçat a ‘les continues retallades que està duent a terme el Partit Popular’, contra una reforma laboral que ‘atenta contra tots els drets que han aconseguit els treballadors al llarg dels anys’ i a ‘l’actuació policíaca contra els estudiants valencians’. Dissabte a les 18 hores hi ha convocada una nova manifestació a Alacant contra les retallades.

Prop de 250 persones s’han concentrat este dijous en la plaça de l’Ajuntament d’Alacant per a protestar contra ‘les continues retallades que s’han fet, així com per la reforma laboral que ha posat en marxa El Govern del PP, que ‘atenta contra tots els drets que han aconseguit al llarg dels anys els treballadors d’este país’, segons ha informat Europa Press el secretari d’organització de la Federació de Servicis Públics de UGT, Paco Sánchez.

Sánchez ha indicat que no sols s’ha vist afectat el col·lectiu dels treballadors dels serveis públics, sinó també el sector de l’ensenyament, per la qual cosa ha indicat que la manifestació es realitza ‘en contra de tota l’actitud prepotent que té el PP’.

Però esta actitud de ‘prepotència’, segons el secretari d’organització de la FSP-UGT, ‘no sols la té el PP amb els xavals, sinó també amb tots els empleats, que al cap i a la fi no són més que una part perjudicada de les polítiques econòmiques que ara com ara està aplicant i que previsiblement aplicarà amb més mà dura el PP a partir d’ara’.

A més, el dissabte 25 de març a les 18.00 hores la plataforma coordinadora ha convocat hi ha una macromanifestació en l’estació de Renfe d’Alacant, convocada contra les retallades en els serveis públics, amb l’objectiu de ‘intentar pressionar al Govern del PP perquè canvien la seua actitud’, segons ha considerat Paco Sánchez.

 

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any