Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dijous  23.02.2012  12:52

Centenars d'estudiants es concentren davant la Conselleria d'Educació

Protesten contra les retallades i i criden a participar en la vaga del 29 de febrer

Men?ame
 

Centenars d'Estudiants s'han concentrat a migdia davant la Conselleria d'Educació contra les retallades i contra l'actuació policíaca de València, aquesta última setmana. Les protestes d'estudiants, doncs, continuen malgrat la violència de la policia. La concentració d'avui és un preludi de la vaga d'estudiants prevista per al 29 de febrer, i durant la concentració s'ha fet una crida a participar-hi. A més, a les dues hi ha prevista una assemblea a la Facultat d'Història per a preparar la vaga de la setmana entrant.

 

Després de la jornada d'ahir, amb una manifestació multitudinària pels carrers de València, amb les amenaces de l'ultradreta a l'IES Lluís Vives i de l'agressió d'uns agents a tres joves quan tornaven de la manifestació, avui a les 14.00 es farà una nova concentració davant l'IES Lluís Vives, contra les retallades i contra la brutalitat policíaca.