Talls de trànsit a diverses ciutats en solidaritat amb l’IES Lluís Vives

  • Hi ha hagut protestes a València, Barcelona, Tarragona, Badalona i Granollers, entre més

VilaWeb
Redacció
22.02.2012 - 13:13

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Estudiants d’institut i universitaris han sortit al carrer a diverses ciutats, convocats pel Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans (Twitter), en protesta per la violència policíaca d’aquests últims dies a València i en suport als alumnes de l’IES Lluís Vives, que van començar les concentracions contra les retallades la setmana passada. Així, un grup d’alumnes de l’IES Abastos de València tallen a aquesta hora el carrer Àngel Guimerà, tal com havien anunciat ahir.

Prop d’un centenar d’estudiants ha tallat aquest migdia l’avinguda Diagonal de Barcelona, a l’altura de Palau Reial, en solidaritat amb els alumnes de l’IES Lluís Vives. ‘Si toquen a una, ens toquen a totes’ ha estat un dels lemes que es podien llegir en les pancartes dels estudiants, que han començat una concentració a les 12.00 i després han tallat la Diagonal durant vint minuts.

A Tarragona, unes tres-centes persones han tallat la Imperial Tarraco durant una altra protesta estudiantil contra les agressions de la policia a València. També hi ha hagut concentracions i talls de trànsit a Badalona, Granollers, Sabadell, Mataró, etc.

A més, a Palma, l’assemblea de la comunitat universitària de la UIB i el SEPC han convocat una concentració fins a les 17.00 al Propileu, en suport als estudiants de l’IES Lluís Vives.

 

 

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any