Castelló se sumarà avui als actes de protesta per les càrregues policials de València

  • Serà amb una concentració que tindrà lloc a les 18 hores a la plaça Maria Agustina

VilaWeb
Redacció
22.02.2012 - 11:50

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La lógica indignació dels estudiants i dels ciutadans de Castelló en general pels fets de València, a partir de les càrregues policials indiscriminades contra els alumnes de l’institut Lluís Vives ha donat pas a una convocatòria de solidaritat. Convocada inicialment pel Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans de la UJI, ha anat sumant les adhesions de diferents forces polítiques i sindicals, i s’espera que siga molt nombrosa. Tindrà lloc a les 18 hores, a la plaça Maria Agustina.

Entre les adhesions a aquesta convocatòria, citem com a exemple la nota que ens ha fet arribar el col.lectiu local de Castelló del BLOC-Compromís. El comunicat diu així:

   Com ja sabeu, durant aquests darrers dies s’estan produint uns fets lamentables a la Ciutat de València: les agressions, per part de la policia, a centenars de joves i de ciutadania en general, arran d’una concentració per reivindicar un ensenyament públic digne.

   En aquest sentit, i des del Grup Municipal del BLOC-Compromís a Castelló, ens hem fet ressò del malestar i la indignació que se n’ha derivat, i hem presentat una declaració institucional d’urgència per tal de reclamar la destitució de la Delegada del Govern Central a València.

    http://www.bloccastello.net/2012/02/compromis-demana-la-destitucio-de-sanchez-de-leon-per-les-agressions-a-estudiants/

    A més a més, el nostre diputat Joan Baldoví, ha intervingut en el Congrés dels Diputats per denunciar aquests fets i, també, exigir responsabilitats.

    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=dcbmBMDccc0

   A Castelló, mentrestant, ha estat convocada una concentració de suport amb els estudiants de l’IES Lluís Vives de València i amb tota la gent que s’ha vist agredida per defensar l’ensenyament públic al País Valencià. La concentració tindrà lloc dimecres 22 de febrer, a les 18 hores, a la Plaça de Maria Agustina de Castelló. Allà hi serem, la gent del BLOC-Compromís, per mostrar el nostre rebuig a unes actuacions inadmissibles en democràcia.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any